Hva har jeg gjort i sommer...

Nå kommer et ganske langt innlegg om spennende ting jeg har gjort i sommer :-)

Jeg var hjemme ganske lenge før mamma, søsteren min, jeg og mange fler dro til Venezia!  Åhh, det var så utrolig vakkert der! Det var liksom en turkis elv(?) i midten av hele byen! Vakkert! Og veldig varmt, da. Vi besøkte b.l.a Markusplassen, et veldig kjent sted. Har du vært der? Var veldig få nordmenn i Venezia. Men som sagt før, helt nydelig sted.  Anbefales :-)


Markusplassen


Vakkert!

Men vi var der bare et døgn, før vi dro men tog og båt til Rimini! Åh, den stranda var bare suuperfin! Og sanden var sånn skikkelig myk! Stranden var også veeeldig lang. Enda varmere i Rimini! Vår familie drar alltid på stranden. Hva foretrekker du? Basseng eller strand? Vannet var ikke så veldig klart, men veldig varmt! Nesten for varmt, man får jo så vidt avkjølt seg! Over to something elseee... som dere kanskje vet er Italia kjent for sin fantastiske is. Og det er helt sant! Er virkelig en drøm. Favorittene mine ble Sjokoldaefondantis(!!!!!!!!!!!!) og kaffeis. Så fantastisk god! :-) Dette stedet kan VIRKELIG anbefales, men i motsetning til Venezia, var det ganske mange nordmenn der, men nå er Rimini en veldig kjent turistby, så det skulle vel bare mangle.


Sorry, veldig dårlig bilde, men var det beste jeg fant i farten...

Etter en uke i Rimini dro vi men båt til Kroatia :-) Vi leide et hus. Var helt passe stort, men trivdes bedre på hotell. Men uansett, vi var på Bol. Noen av dere har kanskje vært der? Stranden var veldig fin, ulempen var at solsengene var sinnsykt dyre, og at det var steinstrand. Men det ødela selfølgelig ikke for oss :-) Og det vannet i Kroatia er det syyykeste jeg har sett! Helt krystallklart! Synd det ikke var noe spennende å se under vann, bortsett fra en grå liten fisk her og der. Syntes faktisk kanskje at det var enda varmere i Kroatia enn på de andre stedene. Vi koste oss hvertfall gløgg ihjel. Var mange bra resturanter, og butikkene var ok og kjempebillig. Dette stedet kan også anbefales :-)


Hva? Sa du krystallklart?


Åååh, herlig!


Jeg koser meg med min elskede Strawberry Collada <3

Før vi skulle dra hjem, tok vi turen til Split hvor vi handlet en del greier.

Det var vel høydepunktet denne ferien! Men jeg var også hos onkelen min på landet og to ganger på hytta :-) Har hatt en super sommerferie!

 

- Marthe
 

2 kommentarermaria sanni
-21.08.2012 kl:15:55


Utrolig fin blogg du har! Håper du har en fin tirsdag videre :D
Marthe :)
-01.09.2012 kl:12:02


Så koselig! Takk det samme :)

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits