Dansing, cheerleadning og "Favoritter"!

Hei followers! 

 

Fyttikatta for et vær! Bare regn! DEILIG! ♥ Jaja, sitter her å koooser med med regnet jeg, da. Er så deilig å bare sitte inne med god samvittighet! Ingen som er enige?

Må fortelle litt om mandagen! Fikk ikke tid til å blogge i går... Sorry, jobber med saken!

Vi har jobbet lenge med et danseprosjekt på skolen, som vi skal fremføre for foreldrene våre på onsdag. På mandag hadde vi generalprøve for litt av niende og tiende. Var så nervøs at det skulle ikke vært lov! Skalv som nabohunden når det regner og tordner! Neida, men var dødsnervøs. Dere skjønner, jeg skulle ta bro-overgang (er ikke sikkert dere vet hva er, såå, en liten forklaring: Du står litt på henda, så går du ned i bru, så går du opp igjen) for første gang i den dansen, og det var på generalprøven! Hun som egentlig skulle ta den ble skada, så da var jeg til unnsetning! Ble vel egentlig tvunget av Rebekka, da, men... Så da da jeg var midt i den, følte jeg at jeg skulle falle, ejg kjente ingenting, ikke at jeg landet eller noe, men jeg klarte det - heldigvis!

Jepsjeps, hverfall, i dag var jeg skolen som de fleste andre, og nå sitter jeg her, klar for cheertrening! Stund til da, men...

 

Og dere, tenkte jeg skulle lage en video hvor jeg viser favorittene mine - alt fra sminke, klær og interiørsaker! Vil dere ha det?


// Macen = Arkivbilde //

 

- Marthe

Ingen kommentarerSkriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits