august 2012


Hehehe... typisk meg

Hei, dereee!

Sorry for at jeg ikke har blogget noe de siste dagene, men det har liksom ikke vært så masse å blogge om... hadde vel egentlig ikke blitt så spennende å lese om at jeg var på skolen, osv? Men hverfall, i dag tok vi klassebilde! Hahah, han tok sikkert femti bilder, og jeg sto der helt lik hele tiden. Men det gikk fint da, håper bare bildet ble bra :-) Ok, i det minste. Og folks, i går begynte jeg på cheerleading med Rebekka! Det var kjempegøyy. Var flyer (personen som er på toppen om noen lurte), var ikke veldig utfordrene, sto bare på lårene dems.. hehee, men var gøy uansett! Begynte på NRC Tigers :-)

Jeg beklager såå mye for at det ikke er noen bilder med, men aner ikke hvordan jeg gjør det med mac, hahah.

 

- Marthe

Hva har jeg gjort i sommer...

Nå kommer et ganske langt innlegg om spennende ting jeg har gjort i sommer :-)

Jeg var hjemme ganske lenge før mamma, søsteren min, jeg og mange fler dro til Venezia!  Åhh, det var så utrolig vakkert der! Det var liksom en turkis elv(?) i midten av hele byen! Vakkert! Og veldig varmt, da. Vi besøkte b.l.a Markusplassen, et veldig kjent sted. Har du vært der? Var veldig få nordmenn i Venezia. Men som sagt før, helt nydelig sted.  Anbefales :-)


Markusplassen


Vakkert!

Men vi var der bare et døgn, før vi dro men tog og båt til Rimini! Åh, den stranda var bare suuperfin! Og sanden var sånn skikkelig myk! Stranden var også veeeldig lang. Enda varmere i Rimini! Vår familie drar alltid på stranden. Hva foretrekker du? Basseng eller strand? Vannet var ikke så veldig klart, men veldig varmt! Nesten for varmt, man får jo så vidt avkjølt seg! Over to something elseee... som dere kanskje vet er Italia kjent for sin fantastiske is. Og det er helt sant! Er virkelig en drøm. Favorittene mine ble Sjokoldaefondantis(!!!!!!!!!!!!) og kaffeis. Så fantastisk god! :-) Dette stedet kan VIRKELIG anbefales, men i motsetning til Venezia, var det ganske mange nordmenn der, men nå er Rimini en veldig kjent turistby, så det skulle vel bare mangle.


Sorry, veldig dårlig bilde, men var det beste jeg fant i farten...

Etter en uke i Rimini dro vi men båt til Kroatia :-) Vi leide et hus. Var helt passe stort, men trivdes bedre på hotell. Men uansett, vi var på Bol. Noen av dere har kanskje vært der? Stranden var veldig fin, ulempen var at solsengene var sinnsykt dyre, og at det var steinstrand. Men det ødela selfølgelig ikke for oss :-) Og det vannet i Kroatia er det syyykeste jeg har sett! Helt krystallklart! Synd det ikke var noe spennende å se under vann, bortsett fra en grå liten fisk her og der. Syntes faktisk kanskje at det var enda varmere i Kroatia enn på de andre stedene. Vi koste oss hvertfall gløgg ihjel. Var mange bra resturanter, og butikkene var ok og kjempebillig. Dette stedet kan også anbefales :-)


Hva? Sa du krystallklart?


Åååh, herlig!


Jeg koser meg med min elskede Strawberry Collada <3

Før vi skulle dra hjem, tok vi turen til Split hvor vi handlet en del greier.

Det var vel høydepunktet denne ferien! Men jeg var også hos onkelen min på landet og to ganger på hytta :-) Har hatt en super sommerferie!

 

- Marthe
 

YEY!!

Åhh, dere, nå gleder jeg meg! Bare VENTER på at klokka skal tikke til fem over halv så jeg kan dra til skolen!!! Neh. Noop, har egentlig blitt litt smålei allerede. Huff. Men siden alt er nytt, så føler man seg ikke så veldig... vel? Men man blir jo det etterhvert da. Veldig kort innlegg, de skal bli lenger, altså :-)

 

- Marthe

Heavy books

Hei, folkens!!..

Hahah, teit overskrift, vet det.

Ja, da har jeg og Rebekka kommet hjem fra vår første skoledag etter sommerferien. På ungdomskolen! Var ikke veldig gøy, masse info og slik. Vi fikk 15-16 bøker med hardt omslag (tre av dem var med mykt da, men samma det). YEY. Også skulle vi ta med så mange av dem som mulig hjem for å sette på bokbind. Men uansett, det var ikke skoledagen som var ille, det var veien hjem! Fyttikatta, det var sjuukt tungt! Jaja, jeg vet, 6 bøker, men for meg som ikke er såå sterk, var det ille. I tillegg til det, var sekken ganske liten, så de knagde i ryggen min. Deiligdeilig.

HUFF, klageinnlegg! Sorry! Men måtte bare få sagt det! Heh... Ja, nå til noe positivt:

Vi får ikke lekser før i neste uke. WUHUUU! Og nå skal jeg og Rebekka finne på et eller annet :-)


Disse djevlene stappet sekken min. Hahaha, ser skikkelig lite ut, men det var det ikke! For de VAR tunge!! Lover! Jeje.

 

- Marthe

Dagens outfit

Da har vi tatt et par bilder, vet kvaliteten var dårlig men det var noe teite greier med speilrefleksen... memen, vi overlever!Heh, fiiin posering


Rotete rom! Men samma det..

 

Iallefall, shorts fra VIC tror jeg

Topp fra bikbok, cubus eller gina, haha, husker ikke... 

Jakke fra Bershka :)

 

- Marthe


Verdens beste

Hey!

Sitter nu her med verdens beste Rebekka. Min besteveeenn :-) Vi skal ut om noen strakser og ta outfit bilder, wuhuu.


Rebekkaa <3

 

- Marthe

 

Noe DU vil lese?

Hei!

Hva er det du liker å lese på blogger? Jeg vil gjerne vite! Hadde vært fint om dere kunne skrive det dere vil ha, i kommentarfeltet :-)  Meeg

 

- Marthe

Design av:

INGVILD AASHEIM hits